top of page

Over ons

Eindhoven Interieurprofessionals is gestart op initiatief van Mirella Mesu van Studio Happy Home. Bij het netwerk zijn mensen aangesloten die werken in de interieurbranche in en om Eindhoven. Het doel van het netwerk is: Samenwerking stimuleren binnen de branche, leren van elkaar en plezier hebben in wat je doet.

Leden

Joost Thijssen
FS Kantoorinrichting / www.fskantoorinrichting.nl

FS Kantoorinrichting is een professioneel bedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kantoorinrichting. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van die ene bureaustoel, maar ook voor de complete inrichting van u kantoorpand. Maar ook voor de inrichting van een kantine, vergaderruimte, spreekkamer bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken met gerenomeerde merken, zoals Wiesner Hager, Girsberger, Kartel, Pedrali, PAMI etc. maar we hebben ook onze huislijnen. Voor elk budget een passende inrichting. Voor en goed beeld van ons bedrijf wijs ik u graag door naar onze website. Vooral de projecten zijn de moeite waard.

Daniëlle Tonnaer
Studio LEF interieurontwerp / www.studio-lef.com

Van een eenvoudig mondeling advies tot een complete verbouwing. Ieder project geeft ons energie! Wanneer een bestaand meubel niet in het ontwerp past maken wij gebruik van custom made maatwerkmeubels. Deze worden vervaardigd  door ons geselecteerde interieurbouwers. Onze uitdaging is om het allerbeste uit iedere ruimte te halen. LEF is actief voor zowel particulieren als bedrijven. 
    
LEF is opgericht door Daniëlle Tonnaer, gediplomeerd interieurontwerpster met passie voor haar vak. Geïnspireerd door beurzen, musea, kleurschakeringen uit de natuur, woonbladen en reizen is Daniëlle continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden met materialen, kleuren, structuren en vormen. Het werk van LEF is onderscheidend door aandacht voor detail, kleur en functionaliteit. Ons grote inlevingsvermogen zorgt er voor dat de wensen van onze opdrachtgever altijd centraal staat waardoor er een persoonlijk interieur ontstaat! 

Mirella Mesu
Duotone Interior Concepts / www.duotone-interior.nl/

Ik ben initiatiefnemer van het netwerk Eindhoven Interieurprofessionals.

Mijn bedrijf heet Mirella Mesu Interieurdesign. Mirella Mesu Interieurdesign kan elk project op het gebied van interieur verzorgen. Of je nu een kleine restyling wilt of een complete verbouwing. Omdat het leven van tegenwoordig veel drukte met zich meebrengt ontzorg ik je vanaf de eerste aanzet van het interieuradvies tot en met de uitvoering hiervan. Ik werk samen met een groot team van interieur professionals. Je droominterieur is bij Mirella Mesu Interieurdesign in goede handen.

Ilse Beks.jpg
Ilse Beks
Studio Blauw / www.studioblauw.com

In november 2019 heb ik samen met Fred van der Horst Studio Blauw opgericht: Als duo staan we sterk in het neerzetten van krachtige, innovatieve en creatieve interieurprojecten. We richten ons voornamelijk op de b-to-b markt, waarbij we ondernemers helpen om naast een optimale werkomgeving, een aantrekkingskracht voor relaties te creëren door een krachtig ontwerp op maat.

Door het partnerschap zijn onze netwerken gebundeld en hebben we vakmensen in onze directe omgeving die kunnen ondersteunen bij de uitvoering van het plan.

Full-service in plaatmateriaal

Leeuwerik is importeur, groothandel en bewerker van constructief en decoratief plaatmateriaal. Met al meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u de beste service en producten aanbieden. Op het gebied van decoratief plaatmateriaal hebben wij verschillende trendproducten, zoals Corian®, Polyrey, FENIX en fineer. Ontdek het op onze website!

Geertje Kokken
Leeuwerik Plaat BV / www.leeuwerik.nl
Geertje Kokken 3.jpg
Tanja Zweers
Interieurlabel / www.interieurlabel.nl

There's no place like home, so make it a good one!

Interieurlabel Tanja Zweers is een interieurontwerp en -styling adviesbureau wat professioneel, inlevend en vol passie een ontwerp creëert voor jouw thuis, kantoor of horeca. Ik ga op zoek naar mooie contrasten in kleur en materialen, optimale indelingen, meubels (maatwerk), accessoires en eyecatchers. Van een mondeling advies tot een compleet uitgewerkt plan inclusief 3D visual. Ik werk graag samen met andere interieurprofessionals.

Bezoek mijn website of instagram (@interieurlabel) voor inspiratie en meer informatie en contact me als je een interieur vraag hebt!

7B2F6A7D-7C55-40F6-A536-04EB4D159433.jpg
Elmi Jansen
Duotone Interior Concepts / www.duotone-interior.nl/

Elmi Interieur en meubelontwerp ontwerpt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Ontwerpen is de grootste passie van Elmi. Ieder ontwerp is duurzaam, exclusief en wordt geheel

ontworpen volgende de individuele wensen van de klant. Met de juiste materialen creëren we een ruimte

met stijl. Door samenwerking met professionele partijen realiseren we de mooiste projecten.

Voor meer informatie over ons en projecten kunt u kijken op mijn website.

Erwin Peltenburg
Stoutgemaakt / www.stoutgemaakt.nl

Stoutgemaakt is een door mij, Erwin Peltenburg, opgerichte eenmanszaak en staat voor stoere producties van staal en hout. Veel producten die ik maak hebben een ruwe industriële uitstraling. Stoutgemaakt maakt maatwerk voor bedrijven en particulieren. Grondstoffen en energie worden steeds schaarser, daarom probeer ik zo veel mogelijk bestaande materialen te bewerken en her te gebruiken: creativiteit en duurzaamheid gecombineerd.

 

Ik geloof in de volgende waarden om tot een mooi en goed resultaat te komen:

Aandacht - Gunnen - Dromen - Focussen - Doelen stellen – Toewijding - Maken

 

Voorbeelden van wat ik maak vindt je www.stoutgemaakt.nl  (tafels, stellingkasten, buitenkachels, lampen, werkbanken, buiten-barren). Mijn producten zijn meestal verrijdbaar, waardoor de producten en ruimtes flexibel kunnen worden benut. Vaak zijn deze binnen en buiten te gebruiken.

 

Laat het maar weten als  er iets STOUTGEMAAKT kan worden!

Part_1.2.jpeg
Lieke Nooijen
Nooijtgedacht / www.nooijtgedacht.nl

Nooijtgedacht is een eigentijds Interieuradvies en stylingbureau dat is opgericht door mij, Lieke Nooijen, een interieurgek puur sang! Het vinden van de juiste indeling, kleuren, meubelstukken en accessoires is één van mijn grootste uitdagingen. Mijn kracht ligt in het verplaatsen in de gedachtengang en stijl van de eigenaren van de woning en daardoor de persoonlijke touch terug laten komen in het interieur.

 

Mijn speerpunten zijn;

Eigen - Na mijn interieuradvies voelt jouw huis weer als eigen

Eigentijds - Inzicht vanuit een andere hoek kan zorgen voor een eigentijds interieur

Eigenzinnig - Ik creëer een eigenzinnig interieur door net even een andere visie te geven

Eigenwijs - Per opdracht pas ik me aan de wensen van de bewoners aan, maar ben ook een tikkeltje eigenwijs  

Eigenhandig - Ik tover meubels eigenhandig om naar een prachtig pronkstuk met een verhaal 

Dat had je Nooijtgedacht toch?

Ivo Verschuuren
EYE Fotografie / www.eye-fotografie.nl

Sfeer ervaren

Via mijn interieurfoto's laat ik de kijker de sfeer ervaren van een interieur. Of het nu gaat om een winkel, bedrijfspand, woning of horecagelegenheid. Ivo: "Ik wil het interieur weergeven zoals het in het echt ook ervaren wordt. Liefst nog iets mooier. Dus niet met een enorme groothoeklens. Maar een mooi hoekje, lichtval, materiaal of kleurcontrast."

 

Kennis en techniek

Alléén met een goede camera ben je er nog niet. Interieurfoto’s van EYE Fotografie worden gemaakt met gebalanceerde belichting, HDR techniek soms met flitslicht. Door weloverwogen composities en een sublieme nabewerking creëert EYE Fotografie professionele fotografie van elk interieur.

logo-het-interieurbureau kopie.png
Anke Kraus
Het Interieurbureau / www.hetinterieurbureau.nl

“Love your interior, because it’s who you are!"

Het Interieurbureau staat voor eenvoud, luxe, vertrouwen en persoonlijkheid met oog voor fijnzinnigheid. Voor een goed ontwerp beginnen we met een blanco vel en werken samen toe naar een uniek ontwerp dat helemaal aansluit op jouw vraag, een ontwerp die past bij de ruimte én bij de gebruikers, functioneel en comfortabel. Jouw wensen vormen het uitgangspunt. 

Het Interieurbureau is ontstaan vanuit mijn enorme passie voor vormgeving en sfeer. Met een gerichte vaktechnische opleidingsachtergrond (Modeontwerp en Styling aan de Hogeschool van Amsterdam, Artemis Styling Academie en NIA Binnenhuisontwerp en Interieurstyling) heb ik geleerd om een gevoel te visualiseren in beeld, vorm en materiaal. Ik vind het een uitdaging om jouw persoonlijkheid tot leven te laten komen waarin jij je ‘thuis voelt’.

Chris van Kessel
Leeuwerik Plaat / www.leeuwerik.nl

Full-service in plaatmateriaal

Leeuwerik is importeur, groothandel en bewerker van constructief en decoratief plaatmateriaal. Met al meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u de beste service en producten aanbieden. Op het gebied van decoratief plaatmateriaal hebben wij verschillende trendproducten, zoals Corian®, Polyrey, FENIX en fineer. Ontdek het op onze website!

Judith Muijtjens_Profielfoto Li.jpg
Judith Muijtjens
Wonderful Day Design / www.wonderfuldaydesign.nl

Wonderful day design richt zich op zakelijke interieurs, met name kantoren en onderwijsgebouwen. Wonderful day design is in 2013 opgericht door mij, Judith Muijtjens. Ik ben opgeleid als architect en heb inmiddels meer dan 12 jaar ervaring als interieurarchitect. Mijn doel is om passende en fijne verblijfsomgevingen te ontwerpen voor mijn opdrachtgevers. Het belang van de gebruiker en zijn (nieuwe) omgeving staat altijd centraal. Ik ben goed in de communicatie tussen de opdrachtgever, de adviseurs en de uiteindelijke echte eindgebruiker. Ik daag mezelf uit tot het afmaken van een interieur met een diversiteit in kleur- en materiaalgebruik, passend bij de beleving van de gebruiker. Hierbij verlies ik nooit de huidige regelgeving, de maakbaarheid en haalbaarheid op gebied van budget en planning uit het oog

RoyC_TV.jpg

COVA Art Gallery is een moderne galerie en kunstuitleen in Eindhoven. Ons doel is om jou trots te maken op je huis of kantoor. Dit doen we, omdat het onze passie is. Mensen komen bij ons terecht omdat ze vertrouwen op de kwaliteit, originaliteit en exclusiviteit van de geselecteerde kunstwerken. De collectie wordt persoonlijk samengesteld met kunstenaars die veelal exclusief bij ons te vinden zijn in Nederland. We werken met bekende namen en artiesten van hoog niveau, voornamelijk van binnen Europa. Het is mogelijk om kunst te kopen, maar ook om gebruik maken van onze kunstuitleen. Wij denken graag mee over de uitstraling die gecreëerd gewenst is en hoe het kantoor of huis de perfecte afspiegeling is van de persoonlijkheid van de persoon of de identiteit van het bedrijf.

Roy Covalenco
COVA Art Gallery / www.covagallery.nl
Fred foto homepage.jpg
Fred van der Horst
Homekiss / www.homekiss.nl

Homekiss interieuradvies en uitvoering neemt u de vele keuzes uit handen bij het inrichten van uw woning. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw interieur een weerspiegeling wordt van jezelf. De kiss van Homekiss staat voor een interieur dat prettig en vertrouwt aanvoelt, een ruimte die bij u past en uitnodigt om jezelf te kunnen zijn.

Borrenbergs Projectinrichting is een familiebedrijf wat al 80 jaar bestaat. Naast gordijnen en tapijten worden bijvoorbeeld duurzame, recyclebare kunststof vloeren, gietvloeren en diverse zonweringen geleverd. Met trots presenteren we ons als ‘projectinrichter’ met een markt in heel Nederland en over de grenzen. Wij zijn daarbij actief in veel verschillende branches en bedienen uiteenlopende doelgroepen. Het inrichten van zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen, behoort tot onze kernactiviteit maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.

Bart Ooms
Borrenberg Projectinrichting / www.adborrenbergs.nl
BorrenbergLogo.jpg
Woongeluk_Erik Vos_Peter van Beelen.jpg
Erik Vos en Peter van Beelen
Koolvis Studio / www.koolvis.studio / www.woongeluk.nl

Consumenten willen graag geholpen worden met hun woonvragen. Wij geven ze die hulp via Woongeluk. In dit online model bieden we betaalbare oplossingen. Met persoonlijke begeleiding in verschillende modules. 

 

We leren consumenten op een nieuwe manier naar hun huis kijken. O.a. met het e-book, de doe-het-zelf methode, standaard toepassingen, e-coaching, cursussen en columns van woners en specialisten.

 

Woongeluk.nl is een concept ontwikkeld en gerealiseerd door Koolvis Studio, Human friendly architects.

Lianne Bongers
Studio Lime / www.studiolime.nl

Impact door inrichting

 

Wij helpen bedrijven om werkruimtes te creëren die impact hebben. Werkplekken waar mensen zich meteen fijn voelen, zonder dat ze precies weten waar dat aan ligt. Wij werken het liefst voor gepassioneerde opdrachtgevers in de horeca, zorg, kantoorsector of het onderwijs en het is onze missie om mensen een beetje gelukkiger te maken met de interieurs die we voor ze ontwerpen.

Monique van Empel
FreeStyle / info@freestyle-txt.nl

Al snel na mijn studie journalistiek in Tilburg, richtte ik mijn eigen bedrijf FreeStyle op. Inmiddels werk ik alweer ruim 30 jaar freelance als (hoofd)redactrice voor tal van vak- en consumentenbladen op het gebied van wonen, design en lifestyle. Ik ben daarnaast trendwatcher en wordt ook ingehuurd door reclamebureaus voor redactionele en visuele ondersteuning bij speciale, woongerelateerde projecten, websites, brochures e.d.. Ik bezoek elk jaar de leukste woonbeurzen in binnen – en buitenland: van Milaan tot, Frankfurt, van Keulen tot Istanbul. En, oei oei, een website heb ik niet, maar bel of mail me als ik iets voor je kan doen op het gebied van tekst. Ik help je zeker verder.

Monique_480_Close.jpg
Dirk-Jan Verberne
M Wall / www.mwall.nl

Als specialist creëert M-Wall een uniek concept hoogwaardige wandbekleding. Wij zijn voornamelijk actief in de utiliteitsprojecten, door onze verschillende type kunststof wandbescherming. Met onze productseries bieden wij voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing. Wij denken graag mee met de ontwerpers over de specifieke detailleringen en bijzondere vormgeving. In onze werkplaats in Eindhoven kunnen we hoeken en rondingen thermisch vormen voor strak geheel.

 

 

Naast de voornamelijk functionele wandbekleding bieden wij ook decoratieve wandafwerking, welke veelal wordt toegepast in hotels en woningen. Kamerhoge prints, bedrukte folies of 3D wandpanelen vervaardigd uit bamboe vezel. Dus ook als particulier ben je bij ons aan het juiste adres. Het gaat niet om de omvang, het gaat om het resultaat!

DJ verberne.png
bottom of page