top of page

Nieuws

Actief aan de slag met Corian® bij de Leeuwerik Academy

March 17, 2019

Vrijdag 15 maart waren de Eindhoven Interieurprofessionals op bezoek bij Leeuwerik voor een workshop Corian® verwerken van de Leeuwerik Academy. Tijdens deze workshop gingen de interieurprofessionals actief aan de slag met dit bijzondere materiaal.

Interieurprofessionals worden geïnspireerd bij Hendriks Woninginrichting

December 08, 2018

Vrijdag 7 december waren we te gast bij Eppo Hendriks van Hendriks Woninginrichting. Op uitnodiging van Eppo en Daniëlle Tonnaer en Ron Vangeneugden van LEF Interieuradvies werd de laatste meeting van dit jaar georganiseerd. Het werd een inspirerende ochtend waar we Hendriks Woninginrichting en LEF Interieuradvies goed leerden kennen en kennis maakten met de verf van Farrow & Ball.

Eindhoven Interieurprofessionals verkennen Microlab en Dutch Design Week

October 25, 2018

Wanneer Eindhoven in het teken staat van de Dutch Design Week kunnen de Eindhoven Interieurprofesionals niet ontbreken. 26 oktober zijn we weer op pad geweest. Ditmaal hebben we kennis gemaakt met Microlab, Yksi Expo, Koffie Keuten en de Dutch Design Week.

Cova Gallery ontvangt Eindhoven Interieurprofessionals

March 27, 2018

Vrijdag 29 juni hebben de Eindhoven Interieurprofessionals weer een interessant bijeenkomst gehad bij Cova Gallery in Eindhoven!

Eindhoven Interieurprofessionals op bezoek bij Lande in Schijndel

March 27, 2018

De Eindhoven Interieurprofessionals hebben weer een vruchtbare meeting gehad. Vrijdag 23 maart zijn we te gast geweest bij Lande. Het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat!

Eindhoven Interieurprofessionals Nieuwjaarsborrel

January 25, 2018

De Eindhoven Interieurprofessionals zijn het jaar in stijl begonnen bij Gusj Market. We waren uitgenodigd om in hun showroom te proosten op het nieuwe jaar. 

Eindhoven Interieurprofessionals leren van gastspreker Renout Polder

April 18, 2017

Leeuwerik was 18 april wederom gastheer van de Eindhoven Interieurprofessionals. Ditmaal voor een training van gastspreker en coach Renout Polder over Straight Line Business Coaching. Een methode die je vooruit helpt bij het runnen van je bedrijf en hoe je een goede mindset creëert om verder te groeien.  

Please reload

bottom of page