top of page

Actief aan de slag met Corian® bij de Leeuwerik Academy

Vrijdag 15 maart waren de Eindhoven Interieurprofessionals op bezoek bij Leeuwerik voor een workshop Corian® verwerken van de Leeuwerik Academy. Tijdens deze workshop gingen de interieurprofessionals actief aan de slag met dit bijzondere materiaal.

Corian® specialist Martijn van Lisdonk ging uitgebreid in op de bijzondere mogelijkheden van Corian®. Aan de hand van projectfoto’s en interieurtoepassingen van over de hele wereld liet hij zien wat er allemaal mogelijk was. Daarna konden de interieurprofessionals actief zelf aan de slag met Corian®. In het Academy Center konden de leden zelf de kunst van naadloze verlijming en het schuren en polijsten ontdekken.

 

Na afloop sprak iedereen over een bijzonder leerzame en actieve ochtend. Het was interessant om naast de vele toepassingsmogelijkheden ook zelf het gereedschap erbij te pakken en te ontdekken hoe de naadloze verlijming en glansgraad van Corian® tot stand komt.

Ook een meeting bijwonen of de Eindhoven Interieurprofessionals uitnodigen?

Wil jij ook een meeting van de Eindhoven Interieurprofessionals bijwonen? Of lijkt het je interessant om ze eens te ontvangen? Neem dan contact met ons op!

DSC07918.JPG
DSC07942.JPG
DSC07956.JPG
website EIP.JPG
DSC07929.JPG
bottom of page